Fourth Element polako postaje vodeći inovator u svijetu ronilačke opreme -samo nekoliko dana nakon predstavljanja novog suhog odijela Argonaut predstavili su i svoju novu masku pod nazivom Seeker.

Radi se o ronilačkoj maski koja je zapravo dodatak njihovoj poznatoj liniji, a dizajnirana je, kako kažu, s ciljem da poboljša ronilačko iskustvo. Prema izjavama iz tvrtke maska Seeker nudi neusporedivo vidno polje i univerzalnu prilagodbu roniocima svih razina.

Dizajn maske Seeker s jednom lećom nudi toliko široko vidno polje da je osjećaj približan osjećaju kao da uopće ne nosite masku. Nova geometrija lica i mekana silikonska obrazina omogućuju prilagođavanje prema konturama lica bilo kojeg ronioca te jamči brtvljenje bez curenja.

Mali volumen maske nudi nekoliko prednosti. Pojednostavljuje izjednačavanje tlaka i čišćenje maske, što ga čini idealnim za početnike, ali i za iskusne ronioce, a smanjeni unutarnji volumen pridonosi svjetlijem i širem vizualnom iskustvu približavajući se tako prirodnom vidnom polju.

Iz Fourth Elementa tvrde da Seeker postavlja novi standard u ronilačkim maskama zbog svog inovativnog dizajna koji je usmjeren na dva primarna cilja: maksimiziranje ronilačkog vidnog polja uz održavanje udobnosti i pristajanja.

Bilo da istražujete živopisne koraljne grebene ili se spuštate u dubine podvodnih špilja, kvalitetna ronilačka maska vaš je prozor u podvodni svijet pa prilikom kupnje treba pažljivo birati ne vodeći se cijenom kao primarnim kriterijem, a za ovu masku potrebno je izdvojiti oko 150 eura.

+ posts