Uvjeti korištenja usluga i sadržaja

UVJETI KORIŠTENJA
Sve informacije, uključujući slike i video materijale na Internet stranici SCUBAlife (www.scubalife.hr) informativnog su sadržaja i podložne su promjenama bez prethodne najave. Indux media d.o.o. ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Također, isti  nisu odgovorni za tipografske pogreške.
Sadržaji objavljeni na Internet stranici SCUBAlifea ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Indux medie d.o.o.
Također, Indux media d.o.o. ne odgovara za poruke uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja objavljenih na forumu i u komentarima unutar članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolirati sve poruke. Dotične rubrike funkcioniraju kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici internetske stranice www.scubalife.hr.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA
Svi članci objavljeni u izdanjima  Indux media d.o.o. njezino su vlasništvo. Indux media d.o.o. dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka iz izdanja tvrtke Indux media d.o.o. isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora, pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na Internet stranicu www.scubalife.hr. U slučaju ne pridržavanja ovih uvjeta, Indux media d.o.o. primjenit će sva zakonska sredstva zaštite autoskih materijala.