Uvjeti kupnje

Osnovni pojmovi

Sukladno uvjetima kupnje kupac može biti svaka fizička ili pravna osoba koja naruči najmanje jedan proizvod, unese tražene podatke putem internet stranice www.scubalife.hr u vlasništvu tvrtke Indux Media d.o.o. (u daljnjem tekstu: Indux Media) i plati naručeni proizvod ili proizvod za download ili pak plati pretplatni paket.

Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, neovisno o kupcu.

Ako su u podacima o kupcu uneseni podaci o pravnoj osobi, kupcem se smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca – pravne osobe.

Kupac je odgovoran za točnost svih upisanih podataka.

Isporučitelj naručenih proizvoda je Indux Media d.o.o., OIB:40434173119

Prihvaćanjem uvjeta prodaje kupac mora biti punoljetna i poslovno sposobna osoba. Kupac je odgovoran za točnost i potpunost podataka upisanih prilikom registracije.

Cijene proizvoda

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Indux Media d.o.o. obvezuje se jasno, vidljivo i čitljivo istaknuti iznos maloprodajne cijene.

Sve cijene navedene u web-trgovini izražene su u kunama sa PDV-om (Indux Media d.o.o. u sustavu je PDV-a).

Izražene cijene ne uključuju trošak dostave koji se posebno zaračunava (pojedinosti su iskazane u web-trgovini).

Narudžba i sklapanje ugovora

U web-trgovini SCUBAlife.hr možete kupovati bez registracije. Proizvodi se naručuju popunjavanjem elektroničkog obrasca. Proizvodi se smatraju naručenim kada kupac završi postupak narudžbe.

Plaćanje proizvoda moguće je :

  • Pouzećem – prilikom isporuke gotovinom dostavljaču
  • Uplatom na poslovni račun (putem e-bankarstva ili općom uplatnicom) (OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21000 Split, IBAN: HR5424070001100489689, Model: 02, SWIFT: OTPVHR2X)
  • (U pripremi je i mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama izravno na stranici)

Kupac Potvrdom narudžbe može smatrati kada dobije obavijest u obliku zahvale o kupnji s cjelokupnim iznosom plaćanja (cijena proizvoda zajedno s dostavom).

Narudžba će se smatrati zaprimljenom:

Prilikom plaćanja uplatom na račun – nakon što www.scubalife.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu

Prilikom plaćanja pouzećem – nakon što www.scubalife.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu

U trenutku zaprimanja narudžbe Indux Media d.o.o. će e-mailom obavijestiti kupca o primitku narudžbe.

U slučaju da kupac proizvode plaća uplatom na račun, ugovor će se smatrati sklopljenim kada Indux Media d.o.o. zaprimi potvrdu o uplati.

Ukoliko je plaćanje naručenog proizvoda izvršeno uplatom na račun, Indux Media d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod u trajanju od tri radna dana.

Dostava

Dostava u Hrvatskoj je besplatna.

Za ostale zemlje dostava se obračunava po važećem cjeniku.

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno pakiranje proizvoda.

Indux Media d.o.o. obvezna je isporučiti naručeni proizvod u roku od sedam dana od dana sklapanja ugovora i izvršene uplate od strane kupca, ako ga ima na skladištu, ako ne, dužan je o istome obavijestiti kupca i vratiti uplaćeni iznos čime se smatra da je narudžba otkazana.