Fourth Element predstavio je novo suho odijelo nazvano Argonaut 3.0 s poboljšanim dizajnom, većom fleksibilnošću i više mogućnosti personaliziranja prilikom naručivanja ovog odijela.

Dizajn ovog suhog odijela zapravo počinje s kupcem koji može dati svoje mjere i tako osigurati da mu Argonaut 3.0 savršeno pristaje. Tako izrađeno suho odijelo jamči veću slobodu kretanja prilikom ronjenja, a fleksibilnost koja ovisi o materijalu dovedena je do savršenstva.

Podižući udobnost ronjenja na novu razinu Argonaut 3.0 optimiziran je za ronjenje u horizontalnom trimu te ima prepoznatljiv dizajn za noge. Ovaj jedinstveni kroj nudi nesputanu slobodu na koljenima i bedrima, obećavajući potpunu udobnost tijekom ronjenja.

Redizajnirani teleskopski torzo bliže pristaje uz tijelo, pružajući hidrodinamičnu siluetu. Osim toga, novi sustav toplih ovratnika intuitivno je dizajniran za brzo i sigurno uklanjanje kapuljače. Kompozitni suhi patentni zatvarač koji se proteže od desnog ramena do lijevog boka poboljšava fleksibilnost i pristajanje te optimizira upravljanje plinom, posebno kada izbacuje zrak izventila na lijevom ramenu.

Prilikom kupnje ronioci mogu birati između zalijepljenih lateks ili neoprenskih brtvi za zapešća, Ellipse zapešća, Si-Techa, QCP Ultima ili novog intuitivnog PSI sustava.

Nove mogućnosti su i izbor boja (dva plava tona, siva i crna u Stealthu te standardna crna u Flexu) što znači da ronioci mogu kombinirati i uskladiti boje svog Argonauta 3.0, a cijena ovog suhog odijela je oko 2500 eura.