Zeagle Halo s doživotnom garancijom

26

Kompanija za proizvodnju ronilačke opreme Zeagle predstavila je svoj novi BCD nazvan Halo.

Radi se o prvom modelu takve vrste za kompaniju koja je inače najpoznatija po tzv. back inflate kompenzatorima plovnosti kao što su Zena, Stiletto i pogotovo Ranger.
“Zeagle je dizajnirao Halo kako bi privukao ronioce koji preferiraju kompenzatore plovnosti kao klasične jackete, a tu su, naravno, i ostale karakteristike BCD-a po kojima je Zeagle postao popularan kod rekreativnih i tehničkih ronilaca diljem svijeta”, stoji u priopćenju kompanije. Halo tako ima patentirani sustav otpuštanja utega nazvan Ripcord System® ergonomskog dizajna za koji tvrde da je najpouzdaniji na svijetu. Taj sistem omogućava roniocu da iz postraničnih džepova za utege otpusti do oko devet kilograma olova (ukaže li se potreba za time), a u stražnje džepove za utege stanu još dodatna četiri kilograma. Novi Zeagleov proizvod teži svega 3,7 kilograma, a dolazi u veličinama od S do XL. Kapacitet uzgona je 15 kilograma, a tu je i čak sedam čeličnih D-ringova, dva velika džepa za pohranu opreme i držač za nož (na dva mjesta). Lumbalna potpora odlično se nosi s ronilačkom bocom, a remenje za pričvršćivanje boce je prilagodljivo pa je lako pronaći idealnu poziciju.
Naravno, vrhunska kvaliteta povlači za sobom i nešto višu cijenu pa ćete za ovaj Zeagleov kompenzator morati izdvojiti više od 5000 kuna. Ipak, isplati se ako znamo da Zeagle za svoj kompenzator plovnosti daje doživotnu garanciju.

+ posts