Spreman za čisto preživljavanje

33

Sinn ronilački satovi definiraju svog vlasnika kao beskompromisnu osobu za ozbiljne akcije.

Serija U1 Camouflage, ograničena na svega 500 primjeraka, dodatno podiže ljestvicu i naglašava čvrst karakter vlasnika, a “military look” u ovom slučaju nije stvar šminke, već odražava stvarnu namjenu i svojstva ovog ronilačkog alata. 
Kućište promjera 44 milimetra načinjeno je od njemačkog čelika za izradu podmornica i svrstava ovaj sat u najžilavije na tržištu. Safirno staklo obostrano je premazano antireflektirajućim premazom, a ronilački prsten dodatno je zaštićen od ogrebotina. Krunica je postavljena na poziciju četiri sata kako ne bi smetala pri savijanju ruke unatrag. Samonavijajući mehanizam u kućištu zaštićen je od udaraca (DIN 8308) i magnetnog polja (DIN 8309), a kamuflažni brojčanik daje odličan kontrast noćnoj luminiscenciji oznaka na satima i kazaljkama. Da se zaista radi o pravom ronilačkom instrumentu koji neće zakazati govori i temperaturna neosjetljivost u rasponu od -20 do +60 stupnjeva Celzija, a vodootpornost je zajamčena do dubine od jednog kilometra! Uz sat dolaze zelena, silikonska i maslinasto-zelena, tekstilna (“nato”) narukvica s priborom za izmjenu. 

Poznavateljima satova jasno je da je Sinn U1 Camouflage alat za ronioce koji idu duboko, odmahuju rukom na upozorenja i spremni su na borbu s ekstremnim okolišem, a cijena ovog beskompromisnog ronilačkog sata je oko 2000 eura, što i nije puno kad uzmemo u obzir njegove karakteristike.

+ posts