Počevši od osnutka Scubapro-a 1963. godine ova se marka ronilačke opreme profilirala u jednu od najpoznatijih te slovi kao sinonim za kvalitetu i pouzdanost u ronilačkoj industriji.

Scubapro već 60 godina dosljedno radi na poboljšanju i inovacijama koje ukupno iskustvo ronjenja čine ugodnijim i sigurnijim. Kako bi proslavili 60 godina svoga rada i inovacija predstavili su dva proizvoda u ograničenim serijama. Radi se o njihovom poznatom regulatoru MK25 EVO/S620 Ti Carbon BT 60th Anniversary Edition i ronilačkom kompjuteru G3 – izdanja povodom 60. godišnjice postojanja Scubaproa.

MK25 EVO/S620 Ti Carbon BT Anniversary Edition

Posebno izdanje MK25EVO/S620 Ti Carbon BT s naglascima crvene i crne boje, posebnim zaštitnim premazom i komponentama od titana i karbonskih vlakana nudi iste vrhunske značajke kao i standardna kombinacija MK25 EVO/S620 Ti Carbon BT, ali pruža još veću udobnost zbog laganih karbonskih dijelova.

Limitirana serija čini Anniversary Edition MK25EVO/S620 Ti Carbon BT vrlo osobnim i individualnim i ističe se na svakom ronjenju.

G3 Anniversary Edition

Posebno izdanje za 60. obljetnicu potpuno novog Galilea 3 (G3) s akcentima crvene i crne boje vrhunski je ronilački kompjuter za zahtjevne ronioce i kolekcionare.

Ovaj kompjuter kombinira elegantan dizajn i moderan zaslon s klasičnim izgledom sata i nudi sve funkcije visokokvalitetnog, modernog ronilačkog računala.

Svaki MK25EVO/S620 Ti Carbon BT kao i G3 Anniversary Edition ima pojedinačni serijski broj ugraviran kao poseban naglasak. Oba Anniversary proizvoda dolaze u tamno sivoj ispranoj drvenoj kutiji s FSC certifikatom i ugraviranim logom Scubapro 60 Year Anniversary, a dostupni su samo u ograničenim količinama.