Rebreather s dizajnerskim dodirom

103

Opremu donedavno rezerviranu za tehničke ronioce sada koriste i rekreativci, a u Poseidonu su ovaj put posebnu pozornost posvetili i dizajnu.

Nova generacija rebreathera iz Poseidona svojevrstan je nastavak na njihovu seriju MK VI, predstavljenu kao rekreativni rebreather. Ovaj model (SE7EN) zapravo može biti rekreativni, ali i tehnički, ovisno o željama korisnika.
Najnovija elektronika s mnoštvom opcija, mogućnost preuzimanja profila ronjenja te podešavanje buetoothom u samo nekoliko sekundi i prekrasno dizajniran oklop čine ga poželjnim suputnikom u modre dubine. Softver koji upravlja rebreatherom ima mogućnost dodavanja raznih aplikacija te podešavanja željenih parametara, a kompatibilan je s Windows i Mac operativnim sustavima. Iako djeluje vrlo sofisticirano, jednostavan je za rukovanje i pouzdan.

Bilo da samo želite roniti u tišini bez mjehurića ili ipak želite zaviriti i u svijet tehničkog ronjenja, ovaj rebreather omogućit će vam oboje, a njegov dizajn sigurno će privući poglede znatiželjnika ispod i iznad površine. 

+ posts