Mala višenamjenska ronilačka svjetiljka iz SeaLifea

53

Tvrtka SeaLife plasirala je svoju novu podvodnu LED ronilačku svjetiljku Sea Dragon Mini 600. 

Ova ronilačka lampa jednako dobro može služiti za osvjetljavanje podmorja, ali i kao rasvjeta za snimanje foto odnosno video uradaka. Iako je dimenzijama mala, snažna je i ima izdržljivu bateriju. Ima i Y-S adapter te tri nastavka za montiranje i rezultat je nastavka razvoja LED svjetlosne tehnologije koja je SeaLifeu omogućila da proizvede snažniju i kompaktniju podvodnu svjetiljku, a ujedno i jeftiniju u odnosu na prethodne generacije. 

Tako nova Sea Dragon Mini 600 ima 600 lumena, a može se osim na klasične i GoPro kamere montirati i na SeaLifeov AquaPod, nosač koji omogućuje da se kamera i svjetlo mogu približiti plašljivijim morskim stvorenjima ili se pak koristiti za snimanje na wreckovima. Sa standardno uključenim baterijama Sea Dragon Mini 600 može svijetliti 60 minuta, odnosno 100 minuta koriste li se nešto snažnije Tenergy 18650 litij-ionske baterije. Iz SeaLife poručuju kako je držanje i rukovanje baterijom vrlo jednostavno, čime je idealna za noćne zarone ili zarone na olupinama, odnosno za istraživanje špilja i sličnih lokacija gdje ima malo svjetla. 

Baterija je vodonepropusna do 100 metara dubine, nudi raspon osvjetljenja od 75 stupnjeva, a cijena bi, prema najavama, trebala biti ispod 100 eura.

+ posts