Pokažite svoj ronilački entuzijazam i osvojite vrijedne nagrade

19

Kompanija Scubapro objavila je svoj godišnji Facebook natječaj za 2014. godinu. 

Natječaj je u sklopu njihova programa Deep Elite koji svake godine ima i svoga posebnoga ambasadora. Ove je godine to doktorica Sylvia Earle, istraživačica National Geographica i osnivačica tvrtke Deep Ocean Exploration&Research (DOER Marine). 

Earle je inače bila u Upravi Scubaproa tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća. “Svaki ronilac trebao bi biti ambasador za ocean. Svaki ronilac trebao bi govoriti ljudima da ribe imaju osobnost, svaki ronilac trebao bi napraviti što god je u njegovoj ili njenoj mogućnosti da  se brine za oceane. Mora biti glas oceana jer ronioci vide ono što drugi ne vide”, ističe doktorica Earle. 

Natječaj, koji sponzoriraju Scubapro, PADI i organizacija Beneath the Sea, odvijat će se putem Scubaproove Facebook stranice. Natjecatelji trebaju pokazati entuzijazam za ronjenje, istraživanje oceana i/ili očuvanje mora, a podnesak mora biti kombinacija fotografije i eseja. Fotografije se nominiraju preko Instagrama koristeći adresu #scubaprocontest2014, a posljednji dan za aplikaciju je 10. ožujak. Najboljemu će pripasti ronilačka oprema Scubapro u vrijednosti 5000 dolara te PADI tečaj u vrijednosti 400 dolara.

+ posts