Otvorene prijave za Ocean Art 2015

96

Međunarodno natjecanje u podvodnoj fotografiji “Ocean Art 2015” u organizaciji Underwater Photography Guidea zaprima prijave za ovogodišnje peto izdanje prestižnog natjecanja.

Natjecanje se odvija u 15 kategorija pružajući podvodnim fotografima svih razina priliku da se natječu za nagradni fond vrijedan 75.000 dolara. Za manje iskusne fotografe tu je kategorija početnik D-SLR te tri kategorije kompaktnih fotoaparata, a tu su i tradicionalne kategorije poput ambijentalne fotografije, makro fotografija te portreta morskoga života. Posebna kategorija je i fotografija morskih puževa, supermakro, hladne/umjerene vode, a ove godine uvedena je i nova kategorija bazen/konceptualne fotografije u koju ulaze podvodne fotografije snimljene u bazenu ili moru u kojima je glavna tema osoba, ronilac ili model. 

Fotografije će ocjenjivati žiri sastavljen od uglednih profesionalaca iz svijeta podvodne fotografije: Tony Wu, Martin Edge, Marty Snyderman i Scott Gietler.
Rok za predaju fotografija je 24. studeni 2015., a prijaviti se možete putem obrasca na internet stranici Ocean Art Photo Competition.