Christopher Ward C60 Trident Pro 600

31

Diskretan “old fashion” stil bez pretjerivanja glavna je karakteristika novog izdanja C60 Tridenta Pro 600.

Model dolazi u osam različitih varijanti, a moguće je birati čak i promjer kućišta (38 ili 42 milimetra), nekoliko vrsta ručne završne obrade čeličnog kućišta te različite vrste narukvica. Mehanizam koji pogoni ovaj “moderni klasik” je samonavijajući švicarski Sellita SW200-1 ili ETA 2824 s rezervom snage od 38 sati, datumom, središnjom sekundarkom i sustavom anti-šok zaštite. Staklo je safirno, antireflektirajuće, debljine 3,4 milimetra, a jednosmjerno rotirajući ronilački prsten je keramički (cirkonij dioksid). Vintage stil naglašen je i Radium SuperLuminova fluorescirajući oznakama na brojčaniku i ronilačkom prstenu. 

Iako na prvi pogled ne odaje dojam pravog ronilačkog sata, Christopher Ward C60 Trident Pro 600 Vintage ipak to jest. Narukvica ima ronilačku ekstenziju, ronilački prsten je tu, a vodootpornost do 600 metara dubine otklanja svaku sumnju.
Ipak, ovaj ćete sat češće primijetiti na ruci nekog poslovnjaka u dobrom restoranu, a pravi poznavatelji ronilačkih satova odmah će znati da je vlasnik samozatajni zaljubljenik u morske dubine.
Cijena ovog modela se, ovisno o promjeru kućišta, završnoj obradi i narukvici, kreće oko tisuću eura.

+ posts