Industrija vodenih sportova sajmu Boot 2024 dala je dobru ocjenu, a izlagači su oduševljeni dobrom prodajom, pozitivnim raspravama i mnogim novim međunarodnim kontaktima.

Posjetitelji su također vrlo zadovoljni postavom sajma pa možemo reći da je Boot 2024. dobar uvod u novu ronilačku sezonu.

Unatoč vrlo teškim uvjetima (od dolaska zime do štrajkova) Boot Düsseldorf još jednom je pokazao svoj izvrstan međunarodni položaj u ronilačkoj industriji.

Izvršni direktor i predsjednik Messe Düsseldorf, Wolfram Diener vrlo je zadovoljan ishodom sajma te kaže kako su postigli dobar rezultat s više od 214.000 posjetitelja iz 120 zemalja.

Uz mnoštvo predstavljanja, prezentacija i radionica predzadnji dan sajma (u subotu) upriličeno je i proglašenje pobjednika World Shootout natjecanja u podvodnoj fotografiji i videu (Underwater Photo Grand Prix).

SCUBAlife je imao svoje reportere na sajmu Boot u Düsseldorfu na kojemu su sudjelovali i neki ronilački centri iz Hrvatske pa smo u razgovoru s njima saznali i da je bukiranje ronjenja na Jadranu za 2024. odlično, ali da su cijene sudjelovanja na sajmu prilično visoke.

+ posts