Želite li zaista obradovati ronioca blagdanskim poklonom, poklonite mu nešto vezano uz ronjenje.

Za svakodnevne prilike decentan privjesak za ključeve zaintrigirat će i neronioce te potaknuti razgovor u smjeru ronjenja, a toga zaista možete pronaći na internetu koliko hoćete.

Šalica za kavu ili čaj s natpisom koji aludira na ronjenje uvijek je zgodan poklon, a također i neki odjevni predmet s ronilačkim motivom ili natpisom.

Filter za pripremu pravog čaja u obliku ronilačke kacige s ronilačkom bocom kao utegom izvanredna je ideja ako vaš ronilac njeguje ritual ispijanja čaja.

Za one koji za sebe vole misliti da su vješti s alatom u rukama pa će vam tako bez ustručavanja na ronjenju “na brzinu popraviti” regulator, kompenzator ili ronilačku svjetiljku, zgodan poklon je skulptura od metalnih vijaka, matica i automobilske svjećice u obliku ronioca. Naravno, zgodno je takvom roniocu darovati i set ronilačkog alata.

Manžete za košulju s decentnim ronilačkim motivom, perajama ili figurom ronioca istaknut će pripadnost posebnom svijetu ispod površine u svečanijoj prilici.

Želite li pak posegnuti dublje u džep, pogledajte našu rubriku SATOVI i sigurno ćete pronaći idealan poklon za svakog ronioca!

Dobra knjiga ronilačke tematike ne može ne obradovati ronioca. Naravno, pretplata na ronilački magazin ili popunjavanje kolekcije brojevima koji nedostaju uvijek je pun pogodak za svakog ronioca pa posjetite i naš SCUBASTORE.

+ posts