Snaga u malom pakiranju

113

Ronioci su uvijek u potrazi za jakim, ali što manjim i što lakšim izvorom svjetlosti pod vodom.

Izuzetno je važno da ronilačka svjetiljka bude pouzdana, da ne zahtijeva posebno održavanje, ali i da ne dopusti prodor vode. Upravo te karakteristike objedinjene su u ovoj maloj, ali izuzetno jakoj i pouzdanoj LED ronilačkoj svjetiljci. Dimenzije su joj 113×47 milimetara, a masa 231 gram. Emitira svjetlost od 1800 lumena, a jačinu je moguće regulirati u tri razine. Moguće ju je potpuno normalno koristiti i na suhom (na najslabijoj snazi), a baterija je punjiva i ima kapacitet za dva sata rada na najjačoj snazi, 10 sati na srednjoj te čak 24 sata na najslabijoj.
Važno je napomenuti i da nema mehaničkih prekidača pa je eliminirana mogućnost prodora vode putem prekidača, a aluminijsko kućište nije potrebno otvarati da bi se baterija napunila (vanjski kontakt za punjenje) pa nema niti potrebe za održavanjem i mijenjanjem brtvi. Na stražnjoj strani nalazi se i zaslon na kojem je vidljivo stanje baterije te preostalo vrijeme rada (ili punjenja kad je priključena na punjač) i mod u kojem se nalazi, a nakon što svjetiljku ne koristite sat vremena ona se automatski zaključa i tako prevenira slučajno uključivanje tijekom transporta u torbi s ostalom ronilačkom opremom.
Uz svjetiljku Sub M3 MkK2 dolazi punjač, neoprenska zaštita te neoprenski držač za ruku, a vodootpornost je zajamčena do 200 metara dubine.