Shearwater najavljuje lansiranje Adventures izdanje svog popularnog ronilačkog računala Peregrine.

Dvije kontrastne opcije, Light i Dark Edition, crpe inspiraciju iz živopisnih i raznolikih podvodnih svjetova, utjelovljujući duh avanture.

Adventures Edition Light Peregrine prikazuje bit ronjenja na koraljnim grebenima u netaknutim, prozirnim koraljnim morima, prikazujući bijelu, srebrnu pjenu i naglasak boje oceana.

Adventures Edition Dark Peregrine u kontrastu dočarava privlačnost istraživanja umjerenih voda, neotkrivenih olupina i špilja svojim čelično sivim bojama i sportskim narančastim detaljima.

Oba modela predstavljena su u balističkim najlonskim kutijama označenim bojama Edition Light & Dark, idealnim za pakiranje Peregrinea u torbu s opremom kada krenete u sljedeću ronilačku avanturu.

Adventure Edition modeli uključuju set držača remena u boji i set remena koji odgovara boji Peregrinea. Upečatljive šarene uzice drže računalo čvrsto na ruci i u suhom odijelu, a tu je i opcija za one koji preferiraju minimalistički stil. Prekidači od poliranog nehrđajućeg čelika su taktilni, jednostavni za korištenje sa ili bez rukavica i odgovaraju kopčama remena, a logo Peregrine pretvoren je u bijelu boju dopunjujući tako unutarnji okvir i naglašavajući prepoznatljivi, svijetli, lako čitljivi zaslon.

Novo izdanje Shearwater Peregrine Adventures dostupno je kod ovlaštenih prodavača diljem svijeta od 9. svibnja 2023.

+ posts