Sharkwater: Extinction

35

Rob Stewart umro je u tragičnoj nesreći prilikom ronjenja početkom 2017. godine snimajući u Florida Keysu, ali tragedija nije zaustavila njegov tim u želji da prenesu njegovo nasljeđe kroz nadolazeći film “Sharkwater: Extinction”.

Donosimo Vam kratki pregled filma, a najavljeno je njegovo premijerno prikazivanje 5. listopada 2018. godine. Film će se usredotočiti na destruktivnu globalnu trgovinu perajama morskog psa koja uništava populacije morskih pasa širom svijeta. Najava filma pokazuje kako Stewart putuje širom svijeta s nekoliko scena u Kostariki, pokušavajući otkriti stvarnu i veliku odgovornost i krivnju državnih službenika i snimajući morske pse u njihovu prirodnom staništu.

Stewartova nesreća spominje se u najavi, a zanimljivo je vidjeti kako su glumci i postava, uključujući i velika imena (Brock Cahill, Madison Stewart, Will Allen i Regina Domingo) uspjeli nadoknaditi manjak prvotnog režisera. Ovo je nastavak filma “Sharkwater” iz 2006. godine kojemu je Stewart i scenarist i režiser.

+ posts