Scubapro je dobro poznato većini ronilaca, a njihova ronilačka maska Synergy 2 Trufit prozvana je najudobnijom ronilačkom maskom na tržištu.

Pohvale dolaze od ronilaca svih kategorija, a neovisna testiranja uglavnom potvrđuju vrhunske karakteristike ove maske. Poznato je da ronilačka maska mora omogućiti široko vidno polje i spriječiti prodor vode, ali prije svega mora biti udobna. Ova maska postiže sve ove ciljeve i performanse, ali ono što je zaista izdvaja je udobnost.

Ključ udobnosti nalazi se u obrazini nove generacije Trufit tehnologije koja je zapravo dvostruka. Glavna obrazina izrađena je od tankog i mekanog silikonskog materijala za najnježnije moguće prianjanje uz kožu, a vanjski rub izrađen je od čvršćeg silikona koji pruža potporu i krutost gdje je to potrebno. Ova ekskluzivna Trufit tehnologija može se prepoznati po jedinstvenoj rebrastoj teksturi. Dizajn dvostruke obrazine pokazao se iznimno udobnim tijekom duljeg boravka pod vodom, a ne propušta vodu u masku. Jedinstveni rebrasti sustav “Synergy 2 Trufit” prilagođava se konturama gotovo svih lica.

Osim udobnosti, dizajn jedne leće (sinergy) omogućuje široko vidno polje, vodoravno i okomito, a sustav kopči i remena jednostavan je za korištenje. Kopče za brzo otpuštanje pričvršćuju se na jezičce na obrazini, a ne na okviru, što optimizira kut remena i raspon pokreta pri postavljanju i omogućuje da se maska sklopi ravno za jednostavno pakiranje.

Ultra prozirno staklo pruža svijetao i čist pogled, a opcija zrcalnih leća jamči gledanje pod vodom bez odsjaja. Izbor crnih ili prozirnih obrazina omogućuje vam da svoju masku uskladite s vašim individualnim stilom ronjenja, a maska je dostupna u šest kombinacija boja. Cijena Scubapro Synergy 2 Trufit maske za ronjenje je oko 120 eura.

+ posts