Legendarne Scubaprove Jet Fin peraje do sada su bile crne, gotovo neugledne, a sada se su dizajneri pozabavili njima i udahnuli im novi život.

Davne 1965. godine Scubapro je predstavio peraje za tehničke ronioce pod nazivom Jet Fin. Širok dizajn lista s kanalima bio je revolucionaran jer je usmjeravao vodu kroz list smanjujući tako zamor mišića nogu, a ujedno povećavajući potisak.

Ta učinkovita peraja koristi se i danas diljem svijeta, posebice kod vojnih ronilaca, ronilaca za potrage i spašavanja, tehničkih ronilaca, ali i nekih rekreativnih ronilaca.

Prepoznatljiv dizajn Scubapro Jet Fin peraja postavio je novi standard za snagu i izdržljivost prije gotovo 60 godina, a današnja verzija ima i izdržljivu opružnu traku od nehrđajućeg čelika za jednostavno navlačenje i skidanje, ušicu na oštrici peraje za vješanje te od sada i zanimljive boje.

Gumena konstrukcija poznata po svojoj izdržljivosti ostaje nepromijenjena obećavajući tako izuzetno dugi vijek trajanja, a kamuflažne boje napokon će unijeti dašak zaigranosti u svijet “ozbiljnih ronilaca”.

Scubapro Jet Fin dostupne su u nekoliko maskirnih (šarenih) varijanti i pet veličina, a cijena im je oko 260 eura.