U novom broju SCUBAlife magazina

Pročitajte koje će teme obraditi Prvi hrvatski ronilački kongres koji će se održati 21. i 22. veljače 2020. na Zagrebačkom velesajmu.

Pogledajte najljepše fotografije iz naših portfolia, a u foto priči uživajte u nevjerojatnim prizorima potopljenih aviona, tenkova, topova i ostalog vojnog naoružanja koje čeka ronioce u Aqabi u Jordanu.

Ljubitelji wreck divinga uživat će u reportaži o ronjenju u “zabranjenoj zoni” – Albaniji. U zemlji betonskih bunkera i planina kriju se fascinantne olupine na kojima je još uvijek nedirnuto sve ono što je bilo i kad su potonule. Zaljubljenici u ronjenje na olupinama rado će pročitati i priču te uživati u fotografijama s ronjenja na poznatoj Lini, “Kraljici Kvarnera”.

Sadržaj – SL # 38

Saznajte nešto i o novim metodama koje se koriste u podvodnoj arheologiji, a u kolumni doktora Marija Franolića pročitajte kako ekološke akcije mogu biti zdravstveni rizik za ronioce.

U dossieru vas čeka vodič po najljepšim ronilačkim destinacijama Indonezije.

Reportaže vas u ovom broju vode na malezijski Sipadan – “lunapark za ronioce”, a nakon toga na legendarnu ronilačku lokaciju koje više nema – Azure Window na Malti. Posjetili smo i Nacionalni park Brijuni i zavirili ispod površine.

Sve to i još mnoštvo drugih zanimljivih tema možete pronaći u 38. broju SCUBAlife magazina.

+ posts