U novom broju SCUBAlife magazina

Pogledajte najljepše špilje Jadrana i saznajte kakve se ljepotice kriju u našem podmorju. Pročitajte i reportažu iz Dubrovnika i uvjerite se u ljepotu podmorja ovog svjetski poznatog bisera Hrvatske.

Ronili smo s mantama u podmorju Four kingsa gdje vlada zakon jačega, a posjetili smo i West Papuu i zaronili s kitopsinama i minijaturnim pigmy morskim konjićima kojima dubine Zapadne Papue privlače ronioce.

Wreck diveri će u ovom broju SCUBAlifea pronaći mnogo stvari za sebe. Obišli smo najljepše brodolome Malte i Egipta iz kojih vam donosimo prekrasne fotografije i priče o povijesti i ronjenju na tim olupinama.

U foto priči smo se posvetili noćnom ronjenju i zamkama fotografiranja na takvim zaronima.

Za one željne znanja iz podvodne biologije pripremili smo priču i fotografije neobičnog susreta s postlarvom grdobine, a u drugoj temi obradili smo legendarni crveni koralj – zlato iz jadranskih dubina.

Dr.sc. Ivan Drviš u ovom broju pripremio je odgovore na deset najčešćih pitanja o treningu ronjenja na dah, a kolumna dr. Marija Franolića zabavit će vas i naučiti ponešto o “roniocima u japankama”!

Sve to i još mnoštvo drugih zanimljivih tema možete pronaći u 37. broju SCUBAlife magazina.

SCUBAlife # 37 – sadržaj
+ posts