U brončanom ili čeličnom kućištu ronilačke entuzijaste lako će privući novi uradak ugledne urarske manufakture.

Radi se o posebnom izdanju koje će prvenstveno zainteresirate sve “old school” ronioce zbog specifičnog dizajna i materijala. Iako se brončano (CuCn8) kućište čini primjerenije retro stilu i čelično će pronaći svoje poklonike, a doprinos konačnom izgledu svakako daje i ronilački prsten koji može biti keramički, ali i aluminijski s odličnom kombinacijom boja. Za koju god varijantu da se odlučite, oznake na ronilačkom prstenu i brojčaniku bit će dobro vidljive i u mraku. 

Inače, promjer kućišta je 42 milimetra, a poklopac je u obje varijante od nehrđajućeg čelika. Safirno staklo štiti brojčanik, dok je srce ovog sata poznati samonavijajući mehanizam ETA Caliber 2893-2.

Narukvicu je također moguće birati; može biti tamno plava vulkanizirana guma, ili koža s minimalnim prošavom u skladu s retro dizajnom. 

Ekskluzivnost sata jamči ograničeni broj od samo 150 proizvedenih primjeraka, a cijena je zaista pristupačna – oko 900 eura za sat i kožnu putnu torbicu u kojoj se isporučuje. Vodootpornost je zajamčena do 500 metara dubine.

+ posts