Santi je predstavio bateriju od 9 Ah sigurnu za putovanja i u skladu s EU 38.3 direktivom.

Održavanje ugodne tjelesne temperature bitno je tijekom ronjenja, ne samo zbog udobnosti, već i zbog sigurnosti. Pod vodom vaše tijelo može izgubiti toplinu do 25 puta brže nego u zraku zbog toplinske vodljivosti vode. Ako niste dobro izolirani, to može brzo dovesti do hipotermije, opasnog stanja u kojem središnja temperatura vašeg tijela padne ispod normale. Hipotermija smanjuje vaše fizičke i mentalne sposobnosti, povećavajući rizik od nesreća pod vodom. Također može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija poput srčanih i respiratornih problema. Stoga je ključna uporaba odgovarajuće toplinske zaštitne opreme poput suhih odijela i grijanog donjeg rublja ili dodataka (poput onih koje pokreće Santi-jeva nova baterija od 9 Ah). Ako ostanete topli, možete u potpunosti uživati u ronjenju, a istovremeno osigurati svoju sigurnost.

Santi je tvrtka poznata po visokokvalitetnoj ronilačkoj opremi, a sad je predstavio novu bateriju za grijanje ronilačkih odijela koja je sigurna za putovanja i usklađena s EU 38.3 direktivom što je čini idealnim izborom za ronioce diljem Europe.

Nova baterija od 9 Ah izrađena je od najsuvremenijih litij-ionskih ćelija i može se povezivati s komponentama koje imaju ukupnu potrošnju energije do 150 W. Dizajnirana je tako da bude praktična i postavljena je u ergonomsko kućište te uključuje E/O CORD spojni kabel i piezo prekidač. Kako bi aktivirali bateriju korisnici jednostavno dodirnu prekidač, što je signalizirano karakterističnim plavim pozadinskim osvjetljenjem na E/O CORD konektoru.

Santi baterija za grijanje 9 Ah povećava udobnost korisnika jer ima urez u svom tijelu za pričvršćivanje na remen, a ventil za smanjenje tlaka nalazi se na gornjem poklopcu. Punjiva baterija prvenstveno je namijenjena za korištenje sa Santi grijaćim rukavicama, grijaćim prslukom i grijanim pododijelom. Osim za napajanje Santijevih grijaćih dijelova ronilačke opreme, baterija se može koristiti i sa bilo kojom svjetiljkom čija snaga ne prelazi 150W i čiji napon napajanja nije veći od 12,6VDC.

Ova nova ponuda baterija tvrtke Santi odražava predanost tvrtke pružanju visokokvalitetnih proizvoda jednostavnih za korištenje koji zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Masa ove baterije je jedan kilogram, a radna dubina 100 metara. Ako je koristite za grijanje rukavica trajat će oko tri pol sata, a za grijanje prsluka ili gornjeg dijela pododijela oko sat i 45 minuta, a ako je koristite za grijanje pododijela i rukavica zajedno trajat će oko 45 minuta, dok je vrijeme punjenja oko dva sata.

+ posts