Intro 2 Tech – manifestacija za one koji žele nešto naučiti o tehničkom ronjenju

293

Svi zaljubljenici u tehničko ronjenje i oni koji imaju želju nešto naučiti o tehničkom ronjenju mogu sudjelovati u trodnevnom podvodnom iskustvu u poznatom ronilačkom mjestu Capernwray u Velikoj Britaniji.

Prijave su otvorene dosta ranije kako bi organizatori mogli pripremiti sve potrebno za nezaboravno iskustvo tehničkog ronjenje. Sam događaj planiraj je za 5., 6. i 7. srpnja, a raspored je fleksibilan nudeći tako sudionicima da sami izaberu ono što ih najviše zanima. Uz stručne instruktore među kojima su Olivier van Overbeek, Mark Powell, Thomas Aucott, Duncan Simpson i Karl Kruger sudionici će imati priliku učiti od najboljih, ali Intro 2 Tech nije samo mjesto učenje jer ova manifestacija nudi i zabavu dok otkrivate nove stilove ronjenja.

Stoga, ako želite uroniti u svijet rebreathera, DPV-a, Twinseta i Sidemounta kroz radionice i ronjenje, prijavite se jer je broj mjesta ograničen. Moći ćete naučiti nešto tehničkom ronjenju te aktivnostima poput postavljanja konopa, kontrole plovnosti i tehničkog spašavanja. Svaki dan su na rasporedu različite radionice s različitim TDI instruktorima i svako iskustvo stečeno tijekom tog vikenda računat će se za bilo koju certifikaciju koju želite dobiti nakon događaja. Na licu mjesta moći ćete i isprobati ronilačku opremu poznatih tvrtki kao što su Santi, Halcyon, Suex, Ammonite, Apeks i XDEEP.

Registrirati se možete putem ovog linka (cijena sudjelovanja je oko 260 eura), a nekoliko dana prije održavanja Intro 2 Tech-a dobit ćete obrazac s upitom na kojim sastancima želite biti te koje aktivnosti su vam zanimljive.