SCUBAlife magazin već 14 godina redovito objavljuje novosti, savjete, priče, donosi reportaže iz svih dijelova svijeta, prati zanimljivosti i ostale vijesti koje se tiču ronilaca te aktivno sudjeluje u ronilačkom životu u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Svaka tri mjeseca luksuzno tiskano izdanje SCUBAlife magazina dolazi u ruke našim vjernim pretplatnicima, a možete ga kupiti na kioscima i u VBZ knjižarama ili naručiti tiskano ili digitalno (PDF) izdanje na našem SCUBAstore-u.

U 51. broju SCUBAlife magazina ekskluzivno objavljujemo tko su i kako su djelovali ronioci diverzanti bivše JRM, koje su podmornice koristili i kako su iz njih izlazili pod morem.

U proljetnom broju 2024. godine donosimo reportažu s ronjenja u Jordanu, zemlji kontrasta, povijesti i podvodnih čuda u kojoj tenkove i avione parkiraju na dnu mora. Nakon toga selimo na drugi kraj svijeta i ronimo s druge strane Meksika (na pacifičkoj strani Meksika).

Tema koja će zanimati sve ronioce zasigurno su ronilački gadgeti pa u našem Dossieru donosimo 11 (ne)obaveznih dijelova opreme za ronioce koji će vam svakako biti potrebni.

Za zaljubljenike u podvodnu fotografiju ekskluzivno smo dobili pravo na objavu podvodnih fotografija koje su na najpriznatijem svjetskom natjecanju u podvodnoj fotografiji (Underwater Photographer of the Year) proglašene najboljima za ovu godinu.

Ronioci na dah u kolumni doktora znanosti Ivana Drviša mogu saznati što je to akvatičnost, kako se mjeri i kako se definira. Intervju s Borisom Milošićem, Splićaninom iz Austrije u pohodu na svjetsku slavu u dubinama, zanimat će sve koji se ronjenjem na dah bave natjecateljski, ali i one koji tek ulaze u svijet ronjenja.

Tu je i kolumna doktora Marija Franolića koja će odgovoriti na pitanje što je to esencijalni tremor (od simptoma do liječenja) te može li se osoba s tremorom baviti se ronjenjem?

U ovom broju objavljujemo i pobjedničku priču čitatelja koja je osvojila nagradu vrijednu 500 eura, a donosimo i novosti i zanimljivosti iz ronilačkog svijeta te još mnoštvo tema koje vrijedi pročitati. SCUBAlife magazin možete kupiti na kioscima, u VBZ knjižarama ili ga naručiti putem našeg SCUBAstore-a ili putem e-maila upitom na: info@scubalife.hr.