Pogled u plavo širi se na Sloveniju

134

Poznati hrvatski ronilački projekt Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima.

Projekt promocije ronjenja i Hrvatske kao ronilačke destinacije širi se i izvan granica Hrvatske pa će ovaj put nastupiti na neobičnom mjestu, poznatom slovenskom skijalištu Mariborsko Pohorje u Ribnici.
Uigrana ronilačka ekipa s prepoznatljivim montažnim bazenom smjestit će se 25. i 26. lipnja 2016. u Mariborskom Pohorju, a jedinstvena sportsko-edukativna manifestacija započet će u 10 sati.
Ronioci ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic uz pomoć partnera slovenskih ronilaca, omogućit će besplatno probno ronjenje s potpunom ronilačkom opremom svim zainteresiranim posjetiteljima. Ljepote hrvatskog podmorja zainteresirani će moći upoznati kroz izložbu podvodnih fotografija nagrađivanog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koje će biti postavljene na unutarnjim stranicama 10-metarskog montažnog  bazena.
Projekt Pogled u plavo na svoj prepoznatljiv i atraktivan način i ovom manifestacijom nastavlja svoj rad na promociji ronjenja, sigurnosti u ronjenju i širenju svijesti o ljepotama Hrvatske i jadranskih podvodnih lokacija, uz organizaciju brojnih ekoloških i humanitarnih događanja.