Najveći ronilački promotivni projekt u Hrvatskoj ovog vikenda gostuje na sisačkom korzu.

Projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju ronjenja, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu i nakon sedam godina neumornog rada na promociji Hrvatske kroz ronjenje, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti nastavlja sa svojim gostovanjima, ovaj put u Gradu Sisku.

Na poziv Grada Siska, a u suradnji s ronilačkim klubom Sisak, “Pogled u plavo” nastupit će na sisačkom korzu u Sisku 06. i 07. svibnja 2017. godine, a svi posjetitelji imat će priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja. Cilj projekta i gostovanja u Sisku je potaknuti što veći broj najmlađih na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima. Nositelj promocije ronjenja, uz Specijalistički ronilački tim za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, je i ronilački klub Sisak. Članovi kluba u ovoj inovativnoj promociji tijekom dva dana predstavit će svoj rad i svoje rezultate, a kao jedan od najstarijih ronilačkih klubova u Hrvatskoj i svoju bogatu klupsku povijest. Instruktori ronjenja bit će na raspolaganju svim građanima i građankama Siska koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te im uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti prvi zaron. Kroz projekt “Pogled u plavo” Grad Sisak omogućio je svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije da besplatno zarone s punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledaju podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH i u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, a sva gostovanja “Pogleda u plavo” možete pratiti na web stranicama projekta i stranicama medijskog pokrovitelja SCUBAlife magazina.

+ posts