Plavo ronilačko srce

79

Ronioci kluba RK Roniti se mora pokrenuli su novi projekt edukacije djece bez roditelja koji će mladićima i djevojkama pružiti teorijska i praktična znanja za buduće ronilačko zanimanje.

Projekt Plavo ronilačko srce za SOS Dječje selo Hrvatska koji su ronioci Kluba pokrenuli u suradnji s National Geographic Hrvatskom uključuje dvogodišnje školovanje djece za buduće ronioce kako bi im se pružila prilika da se zaposle u ronilačkom turizmu.
U prvoj fazi projekta školovat će se šestero djece iz SOS Dječjeg sela Hrvatska s kojim RK Roniti se mora surađuje već duži niz godina. Krajem godine izradit će se i kalendar s podvodnim fotografijama članova Kluba prodajom kojeg će se prikupljati sredstva za daljnje školovanje djece iz SOS Dječjeg sela.
Dio sredstava za školovanje djece bez roditelja osigurali su generalni sponzori projekta, Mares i SSI (Scuba Schools International) te ostali sponzori: Janaf, Dobbin, Dive In, C.I.O.S., Terramedia, Klara, DC No Limit Diver, Oliga Dive Punat, Pozor, Fototeh grupa, Pozor i Hoteli Kutina, a medijski pokrovitelji su SCUBAlife magazin i Croatian Traveller.

+ posts