Osvojite ronjenje na Maldivima

55

Jeste li ikada poželjeli roniti na Maldivima?

Ukoliko jeste, Suunto vam nudi priliku da to ostvarite. Naime, trojica sretnika osvojit će tjedni put na Maldive u siječnju iduće godine sa svim plaćenim troškovima te mogućnošću isprobavanja najnovije opreme te ugledne kompanije.
Dobitnici će biti smješteni u resortu Ayada Maldives koji se nalazi na južnom dijelu toga otočja, u području u kojem obitava malo ronilaca, pa će zasigurno imati mnogo toga novoga za otkrivanje. 

Da biste osvojili nagradu trebate sudjelovati na natječaju putem jednog od kanala Suuntovih društvenih mreža ili tako da ispunite obrazac na web stranici Suunto.com, a svi sudionici trebaju poslati jedan od svojih nezaboravnih ronilačkih trenutaka. Prijaviti se mogu i fotografije i video uradci. Ako se želite prijaviti putem Twittera ili Instagrama potrebno je postaviti sliku ili video uz oznaku #SuuntoDive i #Paradise. Također, link na sliku ili video možete postaviti kao komentar na službenoj stranici Suunta na Facebooku. Zadnji rok za podnošenje prijava je 8. prosinac, odnosno idući ponedjeljak.
Suunto će pobjednike objaviti sredinom ovoga mjeseca, putovanje je u razdoblju od 10. do 17. siječnja, a sve ostale detalje možete vidjeti ovdje.

+ posts