Tvrtka Nova Northern Diver predstavila je svoju novu ronilačku svjetiljku naziva Fusion R. Radi se o punjivoj LED ronilačkoj svjetiljci nižeg cjenovnog razreda koja je dostupna za online kupnju po promotivnoj cijeni do kraja srpnja.

Ova jednostavna ronilačka lampa namijenjena je rekreativnim roniocima, snaga svjetlosti je maksimalno 2000 lumena, temperatura boje od 5700 do 7300 kelvina, a moguće je koristiti tri jačine svjetla i stroboskopski način rada. Deklarirana dubina je do 100 metara, a vodootporni dizajna u skladu je s ocjenom IP68.

Duljina svjetiljke je 161 milimetar, promjer 38 milimetara, a masa s baterijom 196 grama. Ugrađena litij-ionska baterija punjiva je putem magnetnog vanjskog konektora što je zaista jednostavno i praktično, a konektor je potpuno zaštićen od utjecaja vode i nečistoća. Vrijeme rada na maksimalnoj snazi svjetla je oko četiri sata, a vrijeme punjenja otprilike isto toliko. Tu je i indikator kapaciteta baterije koji se aktivira kada je preostalo manje od 60 minuta rada.

Duljina usmjerenog svjetlosnog snopa je 100 metara, ugrađena je i zaštita od pregrijavanja na kopnu, a svjetiljka je prilično otporna i na udarce.

U kompletu s ronilačkom svjetiljkom Fusion R dolazi USB kabel za punjenje, magnetni konektor, uzica za zglob i torbica za zaštitu svjetiljke, a sve to za samo 70-ak eura.

+ posts