Divemaster je redizajnirao svoje najpopularnije suho odijelo od neoprena i predstavio ga kao ograničenu seriju od samo 114 primjeraka.

Radi se naprednom suhom ronilačkom odijelu s komprimiranim Yamamoto neoprenom. Odijelo je nazvano “Divemaster” kako bi asociralo na ronioce koji često i intenzivno koriste ronilačko odijelo, a zahtjevni su korisnici. Opseg pokreta u ovom odijelu zaista je maksimalan, a samo odijelo lijepo izgleda.

Na odijelo je ugrađen izuzetno jak metalni suhi zatvarač otporan na slanu vodu koji osigurava godine korištenja bez zapinjanja, a na mjesta predviđena za pričvršćivanje instrumenata postavljen je silikon kako bi instrumenti i ostali na zapešćima. Tu su i dva velika džepa na nogavicama, a imaju i D ring.

Čvrsti jastučići za koljena štite i odijelo i potkoljenice, a pričvršćene gumene čizme pružaju izvrsnu zaštitu stopala i imaju ugrađeni držač peraja na peti zajedno s protukliznim potplatom za stabilnost na mokrim palubama broda.

Varijacije suhog odijela Divemaster desetljećima su isprobavale i testirale u raznim uvjetima. Ovo odijelo korišteno je za vojna ronjenja, komercijalna ronjenja, ali i rekreativna ronjenja pa je redizajn slijedio provjerenu taktiku i modernizirao odijelo kako bi ga približio rekreativnim roniocima bez da izgubi na kvaliteti i trajnosti.

Unutarnja crvena najlonska podstava održava toplinu i udobnost, čvrsti tekući varovi osiguravaju vodonepropusnost, a kvalitetni ventili na standardnim mjestima jamče jednostavno i pouzdano korištenje ovog odijela. Bočno je montirana rastezljiva ploča za smještaj ronilačkog noža, pojačano je i međunožje te stražnji dio presvučen protukliznim silikonom za sjedenje, a kapuljača je odvojiva.

Naravno, kako se radi o ograničenoj seriji od samo 114 primjeraka (u 16 mogućih veličina), cijena će biti znatno iznad 1000 eura.