Ne propustite ovogodišnji Zagrebački sajam nautike

21

“Ploviti, otkrivati, živjeti” ovogodišnji je slogan 23. izdanja najvažnije nautičke i ronilačke manifestacije u regiji.

Već tradicionalno u veljači Zagrebački velesajam postaje okupljalište zaljubljenika u more i ronjenje, a ovogodišnje 23. izdanje Zagrebačkog sajma nautike održava se od 19. do 23.veljače.
U četiri izložbena paviljona oko 400 izlagača iz zemlje i inozemstva predstavit će najnovije  trendove, proizvode i usluge vezane za ronjenje, podvodni ribolov, nautiku i pomorstvo. Uz porast broja izlagača organizator najavljuje i atraktivan program za posjetitelje te niz prezentacija i seminara vezanih uz ronjenje. Tako će se odmah nakon otvorenja sajma, 19. veljače, održati kratka promocija pod nazivom “100 godina Barona” povodom stogodišnjice potonuća najpoznatije olupine Jadrana, putničkog broda Baron Gautsch, koja se obilježava u kolovozu ove godine.
U paviljonu 10a i ove će godine biti bazen s vodom u kojem će u sklopu projekta “Pogled u plavo” svi zainteresirani posjetitelji moći isprobati roniti uz stručno vodstvo. Održat će se seminar o ronjenju na dah kao i promocija ronjenja u vatrogastvu.
I na ovogodišnjoj Nautici, uz poznate svjetske brendove ronilačke opreme, svoje će novitete predstaviti i hrvatski proizvođači o čemu ćete moći saznati više u sljedećem broju SCUBAlife magazina (u prodaji od 20. ožujka). 

+ posts