Momentum – novo filmsko ostvarenje za freedivere

16
foto: Artur Kade

16 svjetskih elitnih ronilaca na dah okupili su se kako bi nam pokazali svu ljepotu, opasnosti i, iznad svega, slobodu ronjenja u beskrajnom plavetnilu.

Premisa je to novog filmskog dokumentarca “Momentum” koji poznavatelji prilika najavljuju kao najveće prikazano djelo o ronjenju na dah ikada. Film nas vodi na vrlo osobno putovanje duboko u srca i umove 16 vrhunskih freedivera. Među zvijezdama filma su Umberto Pelizzari, Enzo Maiorca, Guillaume Nery, Tanya Streeter, Natalia Molchanova, Alexey Molchanov, Davide Carrera, Andrea Zuccari, Ilaria Molinari, Christina Saenz de Santamaria, Eusebio Saenz de Santamaria, Stephane Mifsud, Lesley Rochat i mnogi drugi. 

Momentum prikazuje ronjenje na dah u svoj njegovoj autentičnosti, kroz obuku, vještinu, predanost i duboku ljubav koju jedan freediver mora imati za bavljenje ovim sportom, uz poštivanje mentalnih i fizičkih granica. Film će premijerno biti prikazan u Rimu u lipnju 2016. godine. 
Više detalja o ovom dokumentarnom filmu koji otkriva tajne vrhunskih ronilaca na dah možete vidjeti na njegovoj službenoj web stranici.

+ posts