Originalni i inovativan dizajn zatvarača te vrhunska završna obrada privukla je pažnju zaljubljenika u suha ronilačka odijela.

Japanska tvrtka Mobby Dick predstavila je suho ronilačko odijelo s čvrstim, zaobljenim, plastičnim patentnim zatvaračem postavljenim vodoravno u visini prsišta. Tako je zapravo olakšano samostalno zakopčavanje i otkopčavanje suhog ronilačkog odijela, a zatvarač ne smeta prilikom saginjanja ili bilo kojeg drugog pokreta.

Odijelo je inače izrađeno od troslojnog materijala i izuzetno je fleksibilno, a kako su Japanci i inače poznati kao jako precizni, tako su i pri izradi ovog odijela koristili preciznu tehnologiju rezanja i spajanja pa je Mobby T4 Shell Prime više nalik nekom idealiziranom pokaznom modelu, nego svakodnevnom suhom ronilačkom odijelu koje ćete obući i u njemu zaroniti. Odstupanja na spojevima uopće nema – sve je milimetarski precizno.

Latex manžeta na vratu prekrivena je neoprenskim dodatkom s vanjske strane, a i manžete na rukama su od latexa. Naravno, zanimljiv kamuflažni uzorak nije jedina opcija pa je moguće birati crvenu, plavu ili sivu varijantu umjesto kamuflažne.

Raspon dostupnih veličina za ženske i muške modele zaista je velik, ali cijena od oko 2500 eura neće baš privući mnoštvo zainteresiranih ronilaca.