Mares Underwater Photo Marathon ove godine ulazi u svoju devetu godinu, a i ovoga puta ovaj online međunarodni foto natječaj neće okupiti samo zaljubljenike u podmorje i podvodnu fotografiju iz svih krajeva svijeta, već i video uratke.

Kao i svake godine, ovo natjecanje donosi uvijek nešto novo tako da se nadamo da će ovoga puta uz zaljubljenike u podvodnu fotografiju svoje mjesto pronaći i oni koji vole uživati u podvodnim video filmovima. Samo online natjecanje traje do sredine svibnja, a odvija se u šest foto kategorija: fotografija ambijenta s ili bez modela; makro fotografija; fotografija ribe; špilje i kaverne; fashion fotografija ili kreativna fotografija; olupine te jedne video kategorije.

Žiri u sastavu Wolfgang Poelzer (Austrija), Francesco Pacienza (Italija), Noam Kortler (Izrael), Franco Banfi (Švicarska), Goran Butajla (Hrvatska) i Damir Zurub (direktor UWPM-a, Hrvatska) ocjenjivat će fotografije, dok će za video žiri biti Nuno Sa i Pedro Vasconselos (Portugal) te Matthias Lebo (Švicarska).

Nadamo se da će i ove godine pristići puno kvalitetnih fotografija i video uradaka. Prijave za MARES UWPM natjecanje možete pronaći na službenim web stranicama Mares UWPMa, a za sve ostale detalje možete poslati upit na uwphotomarathon@gmail.com.

+ posts