Ljubav počinje pod vodom

181

Podvodna vjenčanja i više nisu takva novost, a isto se odnosi i na podvodne zaruke i slične stvari povezane s vjenčanjima.

Ipak, ono što je rijetkost u takvim stvarima je da fotografije s takvih događanja ispadnu prirodne i neusiljene, a ujedno ipak atraktivne. Stoga, kada smo naišli na set fotografija koje možete vidjeti u galeriji odlučili smo ih podijeliti s vama. 

Sve je počelo tako da je bračni par podvodnih fotografa Adam i Shawn-Marie Ravazzano tražio priliku za slikanje podvodnih fotografija na temu vjenčanja otkada su se preselili na havajski otok Maui prošle godine. Ovoga su ožujka pak dobili priliku za takvo nešto zahvaljujući svojim prijateljima i paru Leiha’aheo Kamahele-Beeck i Maika Diasu s drugog havajskog otoka Oahu.
Taj se par inače bavi ronjenjem pa su zato i ispali tako prirodni na fotografijama koje možete vidjeti u našoj galeriji. 

Zanimljivo, Kamahele-Beeck i Dias upoznali su prije dvije godine upravo pod vodom, tijekom snorkelinga. “Ronila sam kad sam osjetila kako je nešto udarilo u moju stražnjicu. Kad sam se okrenula na površini sam ugledala dečka koji je bio posramljen i ispričavao mi se jer se glavom zabio u moju stražnjicu”, prepričala je buduća mladenka. “Oboje volimo ronjenje i uživamo u oceanu. On je naše utočište i igralište. Ujedno smo povezani s njime zbog naših havajskih korijena”, dodala je mladenka, koja je tijekom snimanja koristila dvije vjenčanice.