Zamislite da se probudite u osamljenoj uvali, popnete se nekoliko stepenica, skočite u kristalno čisto Jadransko more i zaronite!

To je moguće kad spavate na brodu, a ako je krstarenje na jedrilici oko hrvatskih otoka na popisu vaših želja, pogledajte projekt pod nazivom “Freediver’s Dream“.

Projekt je to kojim Ante i Ana žele kreirati posebne, inspirativne trenutke za freedivere koji žive punim plućima upoznajući ljepote Jadrana! Kako se radi o neprofitnom projektu, Ante upravlja plovilom, a Ana kuha pa je cijena ovog doživljaja maksimalno snižene.

Krstarenje se sastoji od šest sesija na otvorenom, dvije radionice, čišćenja Jadrana, ronjenja u špiljama i na olupinama, jedrenja, joge i još mnogo toga. Par također vodi radionicu vrhunskih sportaša koji podupiru projekt dajući svoje znanje na radionicama potpuno besplatno. Tako su prošle godine u projektu sudjelovali poznati ronioci na dah Mirela Kardašević i Samo Jeranko, a ove godine organizatori očekuju ponovo Mirelu Kardašević i Borisa Milošića te još dva “velika imena” iz svijeta freedivinga.

Prošle godine bila su dva krstarenja, a ove godine organizatori ciljaju na četiri. Planirani datumi ovog freediving krstarenja Jadranom u 2022. godini su 28. svibnja, 9. srpnja, 27. kolovoza (kruženje katamaranom) i 10. rujna.

Ovisno o terminu, ruti i tipu plovila, cijene najma broda kretat će se od 550 do 1100 eura plus ostali troškovi koji idu uz ovakav vid uživanja u Jadranu.

Ako ste zainteresirani, detalje možete pronaći na web stranici projekta Freediver’s Dream.