Vodič za kolekcionare ronilačkih satova

144

Predstavljeno je najnovije izdanje vodiča za kolekcionare ronilačkih satova i dostupno je za online narudžbu.

Oceanprises Books svoju je najnoviju knjigu o ronilačkim satovima obogatio i pričama i anegdotama nekim ronilačkim modelima satova koje su zaista zanimljive, do sada široj javnosti nepoznate i fascinantne.

U knjizi “Watch Collector’s Guide to Divers” ocijenjeno je stotine modela ronilačkih satova i knjiga zaista pruža detaljne informacije o svakom modelu, a posebna poglavlja su Omega, Rolex, Tudora i Zodijaka sa zadivljujućim fotografijama i opisima proizvoda.

“Skupljanje ronilačkih satova već desetljećima fascinira kolekcionare diljem svijeta. Bilo da se radi o Rolex Submarineru, Omega Seamasteru ili Zodiac Sea Wolfu, entuzijasti u ovoj knjizi mogu pronaći nevjerojatne fotografije, recenzije, ocjene i druge informacije, a zapravo je i knjiga sama po sebi kolekcionarska”, izjavio je urednički direktor Oceanprisesa Riad Yakzan.

Svaki pravi zaljubljenik u ronilačke satove zna o čemu se ovdje radi, a cijena od 27.75 eura potpuno je primjerena ovom vodiču koji je savršen suputnik ili poklon za sve kolekcionare ili ljubitelje ronilačkih satova.