Iako se godina bliži kraju, ronilačka scena ne pokazuje znakove usporavanja pa je čak najavljena i nova ronilačka konferencija koja će se održati već 02. i 03. prosinca ove godine.

DiveExpo Belgija u svom inauguralnom izdanju zamisao je Stefana Panisa, renomiranog fotografa i istraživača iz Belgije, a održat će se u Antwerpenu.

Radi se o potpuno novom događaju za koji organizatori najavljuju da će okupiti “crème de la crème” ronilačke industrije obećavajući sveobuhvatan izlog u rasponu od tehničkog ronjenja do morskih sirena pokrivajući tako industriju od A do Ž.

Format DiveExpoa spoj je konferencije i sajma, dokazane formule za uspješne konferencije. Događaj će sadržavati prezentacije koje će se odvijati istovremeno u dvije prostorije tijekom dva dana, osiguravajući raznolik raspon tema u koje će sudionici moći proniknuti.

DiveExpo se može pohvaliti impresivnim popisom govornika iz različitih aspekata ronilačke industrije. Cijenjena imena kao što su Richie Kohler, prof. Constantino Balestra, Steven Galicia i Natalia Zharkova i drugi spremni su održati prezentacije na visokoj razini, obećavajući zadivljujuće iskustvo za sve sudionike.

Na ovoj konferenciji posjetitelji će moći sudjelovati u tomboli i osvojiti vrijedne nagrade kao što su suho odijelo Avatar ili Oxygen Set i još mnoge roniocima zanimljive stvari, a kompletan program konferencije (i kupnju ulaznice) možete vidjeti na ovom linku.