Garmin je predstavio još jedno novo ronilačko računalo koje je napravljeno od reciklirane plastike izvađene iz oceana.

Novo ronilačko računalo (i pametni sat) iz Garmina napaja se sunčevom svjetlošću i uključuje dijelove izrađene od reciklirane plastike koja je nekoć bila u oceanu.

Descent G1 Solar – Ocean Edition robusno je ronilačko računalo s funkcijama za podvodne i kopnene avanture. Sva plastika korištena za izradu kućišta ovog sata, okvira i prekidača od reciklirane je plastike izvađene iz oceana. Uz svoju ekološki prihvatljivu konstrukciju Descent G1 Solar – Ocean Edition ima leću za solarno punjenje koja roniocima omogućuje dulje istraživanje uz do 25 sati trajanja baterije u načinu rada za ronjenje i do 124 dana u načinu rada pametnog sata kada se solarno puni. Eliminirajući potrebu za zasebnim ronilačkim računalom i pametnim satom, Ocean Edition uključuje Garminove popularne ronilačke funkcije koje korisnicima pomažu da maksimalno iskoriste svoje iskustvo ronjenja – plus multisport i pametne funkcije za aktivan stil života izvan vode.

Ovo ronilačko računalo ima sve popularne funkcije kao i originalni Descent G1 Solar, ali sad eliminira potrebu ronilaca da imaju i ronilačko računalo i pametni sat s funkcijama stvorenim za život na kopnu ili pod vodom jer su sve ove funkcije inkorporirane u novi Ocean Edition.

Ronilačke funkcije su na razini najboljih ronilačkih računala i uključuju više načina ronjenja za pojedinačne i višestruke zarone (uključujući nitrox i trimix), apnea mod, apnea hunt te rebreather mod za ronjenje sa zatvorenim krugom disanja. Tu su i mogućnosti praćenja ulazne i izlazne točke zarona na površini korištenjem površinskog GPS-a te pohrana i pregled podatke za do 200 urona (mogućnost dijeljenja podataka ronjenja putem aplikacije Garmin Dive). Moguće je i prilagoditi dodatne podatkovne zaslone za svaki način ronjenja, a ugrađen je i ronilački kompasa s tri osi.

Na ovom ronilačkom računalu možete vidjeti uvjete plime u blizini, a ugrađeno je i više od 30 sportskih aplikacija, savjetnik za vrijeme oporavka, status treninga i cjelodnevno praćenje disanja. Moguće je čak pratiti i otkucaje srca na zapešću te hidrataciju, a uz pametne obavijesti možete koristiti i beskontaktna plaćanja putem Garmin Pay-a.

Descent G1 Solar – Ocean Edition ima kućište promjera 45 milimetara, safirno staklo otporno na ogrebotine i jednobojni zaslon koji se lako čita. Ronjenje s ovim ronilačkim računalom moguće je do dubine od 100 metara, a maloprodajna cijena mu je oko 699,99 eura.

+ posts