DEMA Show Online

107

Samo zato što COVID-19 još uvijek hara svijetom ne znači da se ronilačka industrija ne može virtualno okupiti kako bi otkrila svoje najnovije proizvode.

Ovaj tjedan DEMA Show Online Education Series i DEMA Show Online Virtual Trade Show okupljaju se na četiri dana virtualnog izlaganja, posebnih sesija, edukacije pod pokroviteljstvom izlagača, matchmakinga, prezentacija novih proizvoda i još mnogo toga.

Sudionici se mogu prijaviti na edukativni dio (Online Education Series) kako bi dobili pristup četverodnevnom sajmu, cijeloj hrpi obrazovnih sesija zajedno s edukacijom pod pokroviteljstvom izlagača. Ove će sesije virtualnim posjetiteljima pružiti bolji uvid u mogućnosti i dati neke ideje o tome što možete raditi u svom poslu kako biste ažurirali i unaprijedili svoje poslovanje te optimizirali korisničko iskustvo tijekom ovih izazovnih vremena.

Ažuriranje i godišnji sastanak DEMA-e održat će se u srijedu 18. studenog uz predsjednika i izvršnog direktora DEMA-e Toma Ingrama.

Ako ne možete sudjelovati u zakazano vrijeme, ne brinite, sesije će biti dostupne na zahtjev po završetku prezentacija koje će ići uživo tako da se možete vratiti i učiti u slobodno vrijeme do kraja godine.
Da biste se registrirali i tako sudjelovali u ovom velikom događaju potrebno je prijaviti se na web stranici demashow.com.