U ovo blagdansko razdoblje svakako će mnogi dio svog vremena i novca potrošiti na biranje darova za najmilije.

Obično se darovi dugo biraju, a ipak se često dogodi da ne možemo odlučiti koji je dar prikladan za nekoga. SCUBAlife vam stoga predlaže da iskoristite priliku i svom roniocu darujete godišnju pretplatu na SCUBAlife magazin.

Naime, cijena godišnje pretplate na SCUBAlife magazin za 2023. godinu za uplate do 31.12.2022. iznosi i dalje 130,00 kuna (17,25 € / 1 euro = 7,53450 kn) (dostava na adresu u Hrvatskoj je besplatna), a već iduće godine cijena magazina pa tako i pretplate porast će zbog razumljivih razloga. Rastu cijene produkcije, tiskanja, papira, dostave…

Godišnja pretplata na SCUBAlife magazin sigurno će roniocu izmamiti osmijeh na lice, a i sjetit će Vas se svaki put kad dobije novi broj ili prolista neki od magazina.

Pretplatu na SCUBAlife magazin možete kupiti na našem SCUBASTORE-u ili možete uplatiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom prema niže navedenom (za dostavu magazina u Hrvatskoj):

PLATITELJ: Vaše ime i adresa

PRIMATELJ: Indux media d.o.o., Prokljanska 1, 10000 Zagreb

IZNOS: 130,00 kuna

IBAN: HR5424070001100489689

OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska

SWIFT: OTPVHR2X

MODEL: 02

POZIV NA BROJ: upišite datum uplate

OPIS PLAĆANJA: godišnja pretplata na SCUBAlife magazin

Nakon uplate pošaljite nam dokaz o uplati i adresu na koju ćemo slati SCUBAlife magazine u 2023. godini na e-mail: info@scubalife.hr. (Ako želite nekome “uručiti pretplatu”, staviti pod bor ili slično, možemo Vam poslati voucher za godišnju pretplatu na željenu adresu).

NAPOMENA: Ako želite dostavu magazina izvan Hrvatske, molim Vas da nam pošaljete upit na e-mail: info@scubalife.hr pa ćemo Vam poslati upute za uplatu za dostavu magazina izvan Hrvatske.