Clerc Hydroscaph H1

67

Tražite li savršeno precizan sat za istraživanje oceana i luksuzna putovanja, svakako razmotrite Clerc Hydroscaph H1.

Tehnološki napredan i pouzdan, moderno dizajniran ronilački instrument jednostavno je nezaobilazan na listi želja svakog pravog zaljubljenika u ronjenje i ronilačke satove. Pomalo osebujnog oblika koji slijedi Clercovu filozofiju “savršenog kvadrata u savršenom krugu” već na prvi pogled odaje da je zaista poseban. 

Čelično kućište promjera 48 milimetara (uključujući postranične štitnike) s čeličnom narukvicom koja je prilagodljiva ronilačkom odijelu odlično će pristajati i na smoking, a za one koji žele malo raznolikosti u ponudi su i narukvice od vulkanizirane gume (crna, plava, crvena) ili aligatorove kože (crna, tamno plava i smeđa).
Mehanizam je samonavijajući C609 COSC-Certified Chronometer s rezervom snage od 42 sata, a vidljiv je kroz transparentne okrugle prozorčiće na pozadini kućišta. Brojčanik dolazi u plavoj, crnoj ili sivoj varijanti, a sekundarka i trokutasti marker na datumu u plavoj, crvenoj ili fluorescentno žutoj. Vidljivost je odlična i u mraku, a trodimenzionalne oznake sati posebno dolaze do izražaja upravo u dubini. Ronilački prsten ima i posebno patentirani sustav zaključavanja na bočnoj strani kućišta koji onemogućuje nehotično pomicanje.

Vodootpornost je zajamčena do 500 metara dubine, a cijena ovog, nesumnjivo jednog od najsofisticiranijih ronilačkih satova na tržištu, kreće se u rasponu od 5.900,00 do 7.400,00 eura.

+ posts