Poznati proizvođač ronilačkih satova s legendarnim marketinškim sloganom “shark proof” predstavio je novu paletu ronilačkih satova u kojoj će svatko pronaći model po svom ukusu.

Radi se o nekoliko potpuno novih modela, ali i neki već poznati modeli osvježeni su novim bojama i obnovljenim dizajnom te je sada cijela ronilačka kolekcija dostupna u obnovljenom izdanju.

Među predstavljenim satovima posebno se ističe višenamjenski Digital 200M u nekoliko posebnih izdanja, a svi su opremljeni dubinomjerom. Tu je i taktički sat u ograničenoj seriji s kamuflažnim brojčanikom, ali i dugo očekivano izdanje s “pink naglascima” za dame.

Nove boje brojčanika kao što je duboko morska plava također nadopunjuju portfelj. Osim toga, potpuno redizajnirani Chronograph 300M iz serije Depthmeter od sada je dostupan u bojama Caiman green, Caribbean Blue, Deep Sea Blue i Deep Sea Black ili Shark Silver. Chronograph 300M dostupan je u ograničenoj seriji i u posebnom bakrenom izdanju.

Predstavljeni su i novi modeli iz kolekcije Rescue; digitalni Rescue Diver i Chronograph 300M Rescue Diver. Ovi modeli posebno su naglašeni dizajnom koji daje do znanja da se radi o “rescue satovima” pa je boja na brojčaniku “signalno narančasta”.

Noviteta je mnogo pa će se pronaći model za svaku ronilačku ruku, a cijene Chris Benz modela su zaista prihvatljive.

+ posts