Bvlgari Diagono SCUBA

75

Klasičnim dizajnom i bezvremenskim luksuznim imageom Bvlgari je svojim Diagono SCUBA modelom zakoračio u 2016. godinu.

Pomalo dosadnjikavim dizajnom s potpuno čistim brojčanikom Bvlgari je zapravo ostao vjeran svom ronilačkom modelu iz devedesetih godina prošloga stoljeća. Promjer kućišta je, mogli bismo reći, skromnih 41 milimetar, ali je zato izbor materijala raskošan.
Naime, kućište možete dobiti od nehrđajućeg čelika, ali i od crvenog zlata. Brojčanik je također moguće birati crni ili bijeli, a narukvica dolazi u tri varijante: gumena, od nehrđajućeg čelika ili od nehrđajućeg čelika s umetcima od crvenog zlata. Stoga će usklađivanje s pojedinačnim ukusom biti jednostavno čak i za one zahtjevnije ronioce koji više pažnje polažu na estetiku i koji će ovaj primjerak urarske tehnologije najradije nositi na ruci u otmjenom restoranu. Ipak, to ne znači da Bvlgari Diagono SCUBA svoj naziv neće opravdati i pod vodom.

Mehanizam koji pokreće ovaj sat je samonavijajući Bvlgari BVL 191 Solotempo caliber i to je glavna novina ovoga modela. Zaliha snage mehanizma je 42 sata. Ronilački prsten je u originalnom Bvlgarijevom stilu, a vodootpornost je zajamčena do 300 metara dubine.
Početna cijena za model od nehrđajućeg čelika s gumenom ronilačkom narukvicom je 5700 eura (oko 43.000 kuna).

+ posts