Breitling Superocean II 36

51

Kako napraviti uspješan ronilački sat za žene?

Jednostavno! Uzmite dobar muški model, smanjite ga nekoliko brojeva, dodajte bijeli brojčanik, bijeli ronilački prsten i bijelu narukvicu i stvar je sređena.
Upravo tim metodama u Breitlingu su od svog uspješnog muškog modela Superocean II stvorili ženski model koji će zasigurno pronaći svoje mjesto u srcima dama koje vole podmorje. 

Kućište od nehrđajućeg poliranog čelika promjera je 36 milimetara i odlično pristaje na nježnu žensku ruku (kućište muških modela promjera je 42 ili 44 milimetra). Mehanizam je samonavijajući s rezervom snage od 40 sati, staklo je safirno (antireflektirajuće), a masa cijelog sata je samo 57 grama (bez narukvice). Jednosmjerno rotirajući ronilački prsten osiguran je od nehotičnih pomaka, a bijela boja odlično je vidljiva u dubini. Oznake sata (brojke) namjerno su predimenzionirane, a razloge takvom potezu možemo tražiti u estetici, ali i u funkcionalnosti budući da je sada čitljivost luminiscentnih oznaka i u većim dubinama odlična. Bijela gumena narukvica naglašava nježnost vlasnice ovog modela, a vodootpornost do 200 metara jasno daje do znanja da je ovdje ipak riječ o pravom ronilačkom satu.

+ posts