Blagdanski pokloni za zaljubljenike u dubine

118

U blagdanskom ozračju darivanje je neizostavni dio folklora koji mnogima zadaje glavobolje.

Naime, često se pokloni dugo biraju, a ipak se nekako dogodi da ne možemo odlučiti koji je poklon prikladan za nekoga. Zbog sveopće blagdanske strke i gužve vrlo se često poklanjaju univerzalni pokloni koji uglavnom služe samo da bi se zadovoljila forma darivanja. SCUBAlife vam stoga donosi nekoliko prijedloga za darivanje zaljubljenika u modre dubine. 

  • Decentan privjesak za ključeve zaintrigirat će i neronioce te potaknuti razgovor u smjeru ronjenja, a to svaki ronilac želi. Cijene su razne, a počinju već od 20 kuna.
  • Šalica za kavu ili čaj s ronilačkim motivima uvijek je dobrodošla, a možete ju nabaviti već za 20-ak kuna.
  • Filter za pripremu pravog čaja u obliku ronilačke kacige ili ronioca izvanredna je ideja, ako vaš ronilac njeguje ritual ispijanja čaja. Ovo zadovoljstvo svom roniocu možete priuštiti već za 30-ak kuna. 
  • Pretplata na ronilački magazin ili dobra knjiga s ronilačkom tematikom ne može ne obradovati ronioca, a cijene počinju od 100-tinjak kuna. 
  • Želite li da vaš ronilac poklon koristi prilikom ronjenja, odlična ideja je “shaker”, “line cutter” ili ronilački nož. Ovisno o kvaliteti izrade i veličini “shaker” možete dobiti za 30 do 70 kuna, “line cutter” za 30 do 100 kuna, a nož za 200 pa do 1000 kuna.
  • Malo skuplji poklon je ronilački manometar ili cijela konzola. Cijene kreću od 300-tinjak kuna za manometar pa do 2000 kuna za vrhunsku ronilačku konzolu.
  • Ronilački kompjuter ili regulator disanja vrijedan je poklon čije darivanje može imati veće značenje. Naime, o tim dijelovima ronilačke opreme ovisi život ronioca pod vodom. Takvo nešto jamči da će vas se darivani ronilac sjetiti pri svakom uronu. Cijene su oko 1200 do 4000 kuna za regulator disanja te od 1500 pa do 10.000 kuna za ronilački kompjuter.
  • Želite li pak posegnuti još dublje u džep, pogledajte našu rubriku “Satovi” i sigurno ćete naći idealan poklon za svakog ronioca! Cijene mehaničkih ronilačkih satova kreću se od nekoliko tisuća kuna pa do više od 100.000 kuna.