Tijekom ovog razdoblja dok smo “zatvoreni” zbog korona virusa Chantelle Newman iz tvrtke Diver Medic omogućuje besplatne live webinare o ronjenju i podvodnoj medicini na kojima su do sada predstavljena neka velika imena u ronilačkoj industriji.

Među gostima koji su nastupili na ovim webinarima su i poznata cave diverica Jill Heinerth, zatim Cristina Zenato koja se proslavila roneći s morskim psima, doktor David Charash koji je stručnjak za hiperbaričnu medicinu i instruktor tehničkog ronjenja te medicinski savjetnik za RAID International, a prebolio je i Covid-19, tehnički ronilac Mark Powell, direktori za NAUI tečajeve Butch Hendrick i Andrea Zaferes, poznata podvodna fotografkinja Ellen Cuylaerts i mnogi drugi.

Svi webinari su besplatni i emitiraju se uživo svakog dana u 19:00 (po našem vremenu), a gotovo sve emisije snimljene su pa se mogu pogledati i kasnije na zahtjev.

Naravno, afiniteti su nam različiti i zanimaju nas različite teme pa popis budućih gostiju možete pronaći na njihovim web stranicama i onda odlučiti koji ćete webinar gledati.

Diver Medic također vodi specijaliziranu seriju radionica s temama poput “Forenzičko istraživanje ronjenja i prevencije smrtnih posljedica”, “Vodena smrt”, “Utapanje”, “Ubojstva, nezgode ili samoubojstva utapanjem” i još mnogo drugih ronilačkih tema pa će svaki ronilac lako pronaći nešto što ga zanima.

+ posts