Ronjenje prati mnogo neistinitih glasina i mitova, no onaj da ronjenje može biti poprilično skup sport nikako ne možemo opovrgnuti.

No, ponekad je moguće neke troškove malo i smanjiti. Na primjer, kada kupujete regulator nije dovoljno kupiti samo jedan, već morate odvojiti iznos i za rezervni regulator. Ipak, je li to baš uvijek tako? Naime, trenutačno postoji mogućnost da taj trošak i zaobiđete. Scubapro s odabranim kombinacijama regulatora od 1. svibnja nudi besplatan octopus R195 koji se uobičajeno prodaje po cijeni od oko 180 eura. Kupci koji kupuju prvi stupanj MK25 EVO ili MK17 EVO, u kombinaciji s drugim stupnjem S620Ti, S600 ili G260, dobit će rezervni drugi stupanj R195 bez dodatnih troškova. Ponuda se odnosi na MK25 EVOBT/G20 Black Tech verziju regulatora.

Scubaproovi regulatori dolaze s 30-godišnjim jamstvom za prvog vlasnika, s rokom servisiranja od dvije godine ili 100 urona te su napravljeni kako bi nadmašili nove europske EN250-2014 standarde za autonomne aparate za disanje. Ponuda traje do 30. srpnja 2019. godine kod ovlaštenih Scubapro distributera, a za više informacija pogledajte Scubaproovu web stranicu.

+ posts