Aquadive Bathyscaphe 100 GMT Deeporange

19

Novi Aquadive satovi vjerni su svojim korijenima.

Karakterističan dizajn kućišta njihovih satova iz 70-ih godina prošloga stoljeća nevjerojatno dobro se uklapa u ovo moderno doba, a uvelike poboljšane karakteristike i više su nego primjerene današnjim standardima.

Nova verzija modela Bathyscaphe u narančastoj boji naprosto vrišti: “zaroni me”, a klasičan, rekli bismo “retro” oblik, odlično se sljubio s tom modernom inačicom boje na remenu i brojčaniku. Model je to koji odaje počast naslijeđu ovog brenda iz njegovih slavnih 70-ih godina kada su ronioci upravo Aquadive stavljali na vrh popisa svojih želja, a preciznost Bathyscaphea nije se promijenila još od tada. Naravno, materijali i tehnologija izrade sada su mnogo moderniji, ali to ne umanjuje vrijednost modela, dapače, pojačava dojam i jamči savršenu preciznost u obradi te maksimalnu pouzdanost pod vodom.

Kućište od jednog bloka kirurškog čelika obrađeno njemačkim CNC strojevima promjera je 43 milimetra i debljine 15 milimetara, staklo je safirno, antireflektirajuće, a gumena narukvica ima čeličnu kopču s potpisom brenda. Samonavijajući mehanizam koji pokreće sat je švicarska ETA 2893-2 s rezervom snage od 42 sata. Jednosmjerno rotirajući ronilački prsten ima keramički umetak otporan na ogrebotine, a masa sata (bez narukvice) je 130 grama. Vodootpornost ovog modela zajamčena je do jednog kilometra dubine. 

Prodaja počinje u siječnju iduće godine po cijeni od oko 2300 eura (oko 17.000 kuna), a cijena za prednarudžbe u ovoj godini je 1650 eura (oko 12.300 kuna).

+ posts